Здравейте, баща ми си е поръчал ве4е от Италия Алфа Ромео 166 и ще пристигне някъде към края на седмицата. Колата е на 130 000км 2001 на стъкла, първа регистрация 2002. 2.4JTD - 140hp. Има кожен салон, навигация, чейнджър, пълен ел. пакет и др. Много е запазена, не е пушено в нея. Въпросът ми е дали 166 има модели с Телевизор и дали точно този автомобил ще има ESP. Колата е била най-луксозното изпълнение. А и друго нещо - заслужава ли си колата? Със вси4ко платено в БГ ще излезе за около 14 бона
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа Ромео 166
Collapse
X
-
Темичката е за този раздел.
В интерес на истината е късно вече да се чудитедали си заслужава. А цената изглежда чудесно, ако не ви хареса само се обадете
Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
-
За 14 хил. си е доста добре колата, само знам от бат Вальо, че задният мост на тези коли бил слабо местенце и евентуалният ремонт е адски скъп. Друг тънък момент е турбото, ама това си важи за всеки дизелов ДВГ.
Иначе с едно чипче до 180 коня ... м-м-м_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyЗа 14 хил. си е доста добре колата, само знам от бат Вальо, че задният мост на тези коли бил слабо местенце и евентуалният ремонт е адски скъп. Друг тънък момент е турбото, ама това си важи за всеки дизелов ДВГ.
Иначе с едно чипче до 180 коня ... м-м-мАlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Телевиzия няма и VDC няма
Алфа VDC почва от 2002 средата
П.П. Имам такова бенЗиново цвете, даже и спорттроник има , верно 3.0литра е, не е ДиЗел, ама не моа го продам вече 6 месеца и то За смешни пари 4000 еуро на 95.000 км,99год. Ако е диzел поне може да се продаде , около 4500, 99 или 2000 год.
Иначе много хубави коли са , само дето никой не ги иска....и аz нямам обяснение
Comment
-
Първоначално публикувано от 156 m-jetТелевиzия няма и VDC няма
Алфа VDC почва от 2002 средата
П.П. Имам такова бенЗиново цвете, даже и спорттроник има , верно 3.0литра е, не е ДиЗел, ама не моа го продам вече 6 месеца и то За смешни пари 4000 еуро на 95.000 км,99год. Ако е диzел поне може да се продаде , около 4500, 99 или 2000 год.
И лайна да са,ако ги е срал германец,стават сигурно за ядене....Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Имат ASR колега
това се две раzлични неща
Вярно е, че ESP се е прелагало като екстра при някой модели, но е струвало 2000 марки или там неzнам колко милиона лири и са единици колите който са оборудвани с него...
Има го обаче и момента, че колите като тръгнат от тук zа България и се подмладяват, а собствениците им одъртяват и екстрите се увеличават
Comment
-
Да, много е стабилна
Това не е проблема
166 има един проблем, и това е ,че много трудно се продава, просто хората който дават пари За такъв клас кола си купуват Ауди, Мерцедес или БМВ, както в БГ така и в Европа
Тук е и мястото да отбележа, че теЗи който купуват стари коли от такъв клас,т.е. от 8год. нагоре, са или турци или араби или някъв друг такъв тип хора, и те естествено Алфа дори и не поглеждат. Немците купуват само нови такива коли, оттам и проблема с препродажбата на стара 166
Comment
-
Първоначално публикувано от 156 m-jet
Аз искам колега. Точно в момента имам 11-12 бона свободни. Ако ми намериш Алфа 166 2.0 ТС за 4000 еуро ще те благославям цял живот.
Хаиде давай една насам.sigpic"
Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"
Comment
Comment